Lagoon 50 – spennende nyhet

Presentasjon

Lagoon 50

Lagoon 50 er en ny båt som  er klar for levering sommer 2018.

Lagoon 50 er den perfekte båten om du vil ha en katamaran rett under 15 metersgrensen.

Lagoon 50 tilbyr nye spennende og innovative løsninger som kommer til å bli veldig populære når disse blir kjent blant potensielle kjøpere.

Lagoon 50 kjennetegnes av en ny visuell profil for Lagoon.

Lagoon 50 har en utrolig god kombinasjon av volum og ytelse, som kommer til å bli en ny standard i markedet. Du kan velge mellom 3-, 4-, 5-, eller 6 kabinsversjon i ulike konfigurasjoner. En av de beste løsningene for de som vil ha båten som sin egen båt, er at man kan ha egen “walk-in closet”, noe som er helt unikt på en katamaran under 50 fot. Da kan man ha et skrog dedikert til eierparet og god plass til gjester/ barn/ barnebarn i det andre skroget. Fleksibiliten til Lagoon 50 gjør at man kan bestille båten konfigureret båten med 6-14 senger.

Lagoon 50’s eksteriør kjennetegnes av at det er lagt stor vekt på at det skal være funksjonelt og komfortabelt. Det er en stor flybrigde med 2 gode trapper ned til akterdekket. Flybrigden inneholder en stor sofa og en adskilt styreposisjon.

Lagoon 50 har en stor flott aktercockpit med mulighet til å ta bort en benk etter behov for få større mingleplass. Det er også en stor cockpit foran dekksalongen,med unike dekkstoler, som gir mulighet for å sitte foran og nytte seilturen eller nyte solnedgangen når dere er i havn.

Lagoon 50’s interiør kjennetegnes av at det er lyst og trivelig hjemmekoselig atmosfære – og ikke minst er Lagoonmodellene kjent for å ha veldig god plass i forhold til sin størrelse.

Lagoon 50 har fått en ny innovative dekksalong med stort pantry og en flott lounge/ salongløsning som er litt hevet for at dere skal få enda bedre utsikt gjennom båtens panoramavinduer. Det vil også ved lansering bli avslørt noen spennende nyheter som viser at denne dekksalongen vil bli veldig populær….

Lagoon 50 har store panoramavinduer i skrogene noe som gir mye naturlig lys inn og som gir en trivelig atmosfære. Kabinene i Lagoon 50 har store og gode senger med gode stuemuligheter for personlig utstyr.

Lagoon 50 har vanntanker og septiktanker under golvene og kan også utstyres med egen tank for “gråvann/ vaskevann”, som en av de første katamaranene på markedet.

Lagoon 50 har den nye typen rigg som ledende nautiske designere velger for regattabåter og i en turbåt som Lagoon 50 gir det en god fart og enkel seilhåndtering. Båten har selvslående fokk og mulighet for flere forseil i tillegg. lagoon’s løsning ved å flytte masten akterover gir en lettere seilhåndtering og mye mer behagelig sjøbevegelser ved at vekten er bedre sentrert.

Lagoon 50 kan leveres både med Lagoons velkjente lyse interiørfarge på vegg og mørke golv eller litt mørkere vegger og lysere golv. Lagoon gir deg valgfrihet!

Er dette båten for deg/ dere har vi bare et problem og det er leveringstiden – er du rask kan vi skaffe en båt til levering sommer 2018, deretter vil det være levering 2019/2020!

Oppgitt pris er foreløpig antatt veiledende, endelig prising vil bli annonsert i september. Ferdig rigget båt med utstyr vil normalt være mellom 6-7 millioner avhengig av eurokurs.

Ønsker du å eie båt i chartermanagement? Vi har god oversikt over markedet og kan gi deg et meget konkurransedyktig tilbud på båt som skal brukes i charter management. Vi har for øyeblikket et par spennende muligheter sammen med ledende charterselskap ved ulike destinasjoner.

Dere kan velge ulike finansieringsmodeller med ulike krav til egenandel:
Eksempel 1: Vi har en løsning sammen med Dream Yacht Charter, som er en av verdens største charterselskap, hvor man betaler inn 35% prosent av kjøpesummen og har mulighet til å bruke denne båten eller andre båter over hele verden.
For denne båten kan man enten betale 35% av båtens kostnad og 25% etter avsluttet charter med null vedlikeholdskostnader underveis.

Eksempel 2: Betal hele kjøpesummen og få løpende avkastning på investeringen.

Vi har mulighet til å sette båten inn i chartermanagement i Kroatia, Mallorca, Hellas, Italia, BVI, andre steder i Karibia.

Eksempel 3: Betal 55% av kjøpesummen ved inngåelse av avtale og deretter 0,- i utgifter resten av managementperioden.

Båtene vil bli godt vedlikeholdt etter fast oppsatt vedlikeholdplan utviklet over mange år og det gir deg en god trygghet for investeringen.

Hvor lenge vil båten være i charterprogram? Litt avhengig av finansieringsmodell du ønsker, men det viser seg når du sammenligner at Dream Yacht Charter ofte har kortere bindingstid enn sine kokurrenter. Det betyr at båten blir fullt nedbetalt mye tidligere enn hos andre konkurrenter!

Kontakt oss for mer informasjon.

Besøk oss på messen i Dusseldorf 20.-29. januar 2018.

Kontakt oss for en avtale om tidspunkt på info@katamaran.no

Dokumenter

Tekniske data – Lagoon 50

 • Lengde (LOA): 14,75 m
 • Bredde: 8,1 m
 • Dybtgående: 1,30 m
 • Mastehøyde: 26,51 m
 • Vekt (Light despl. EEC): 20,83 tonn
 • Seilareal (storseil + fokk): 158,1 m2
 • Seilareal (fullspilet storseil): (kommer info i 2018) m2
 • Seilareal (fullspilet storseil med firkanttopp): 97,8 m2
 • Seilareal (selvslående fokk): 50 m2
 • Seilareal (Code 0): 114 m2
 • Seilareal (asymmetrisk spinn): 240 m2
 • Motor (std): 2 x 57 hk (opsjon 2 x 80 hk)
 • Dieseltanker:  2 x 520 l
 • Vanntanker: 2 x 240 l + (opsjon: 2 x 240 l)
 • Antall sengeplasser. 6 til 14
 • CE godkjenning (antall personer): A-12, B-14, C-20, D-30