Langtur

Skal dere på langtur?

Hvis dere planlegger langtur, da kan vi tilby assistanse med å lage forslag til utrustning av en Lagoon katamaran. Vi har lang erfaring med å hjelpe kunder som har dratt på langtur etter at vi har levert båt til dem.

Lagoon 421 ankret på en sandstrand i varmere strøk

Det er flere muligheter for levering:

A) Overta båten direkte i Frankrike:

- Vi planlegger sammen med dere hvordan båten skal utrustes.
- Deretter produseres båten med valgt utstyr og klargjøres for levering til dere i havn på vestkysten av Frankrike, hvor det er lett å seile videre sørover.
- Før og under overlevering vil vi være tilstede for å hjelpe dere i gang som nybåteiere og sørge for at alt virker.
- Skulle dere få problemer eller behøver service i f.eks. Middelhavet, Karibien eller i Stillehavet - så har vi et nettverk av servicepartnere som vil hjelpe dere.
Flere fordeler med denne modellen forteller vi gjerne om - ta kontakt med oss.

B) Kjøpe båt et år eller flere før dere skal på langtur:

- Vi planlegger sammen med dere hvordan båten skal utrustes.
- Deretter produseres båten med valgt utstyr og klargjøres for levering til dere i havn på vestkysten av Frankrike eller så kan vi seile den til Norge. Om dere velger å hente båten i Frankrike kan det være et tredje alternativ og ha med en erfaren skipper som kjenner båten og som seiler sammen med dere til Norge og samtidig gir dere opplæring i bruk av båten. Når dere har båten i Norge, vil dere dermed kunne bli godt kjent med den før dere drar på langtur.
Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om denne modellen passer best.

 

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Last modified on søndag, 08 april 2012 21:23