Lagoon 39

Lagoon 39 - stor suksess

 

 

Lagoon 39 en stor evolusjon!

 

Lagoon 39 var åres nyhet 2013 i flerskrogklassen sammen med Lagoon 52. Lagoon 39 er en del av en ny generasjon katamaraner som viser at Lagoon er verdensledende i design og funksjonalitet.

Den største forandringen som de verdensledende konstruktørene Van Peteghem and Lauriot Prévost (VPLP) har gjort er å flytte masten akterover, slik at du vil oppleve de fordeler som konkurransekatamaranene allerede har brukt i en årrekke, nemlig at et høyt og kort storseil gir et veldig effektivt storseil. Når dette kombineres med en selvslående fokk, blir det en drøm å seile båten.

VPLP legger også stor vekt på dekkslayout, noe som gir gode flater å bevege seg på rundt hele båten og ikke minst er seilhåndteringen trukket tilbake til styreposisjonen, slik at båten er enkel å seile helt alene.Lagoon leverer skikkelig beskyttelse av styreposisjonen og aktercockpit'n slik at man kan seile under tak når man ønsker det eller vårt klima "krever" det.

Innvendig har det italienske Nauta Design Office sammen med Lagoons egne designere laget en løsning som er veldig smakfull og funksjonell. Lagoon 39 vil leveres i 2 (!), 3 eller 4 kabinersversjon.

Nedenfor vises 3 kabinsversjon:

Lagoon 39 i 3 kabinsversjon

 

 

Andre interiørløsninger: 4 kabinsversjonen vil ha en dobbelseng i "hvert hjørne". 2 kabinsversjonen gir to like skrog med owners løsning i begge skrog.

 Noen vitale mål:

Lengde 11,74 m

Bredde: 6,79 m

Dyptg.: 1,22 m

 

 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

 Lagoon 39 har selvslående fokk og enkel seilhåndtering som gjør det enkelt for en person å seile båten alene:Lagoon 39 - styreposisjon

 Lagoon 39 dekksalong:

Lagoon 39 dekksalong

Lagoon 39 - interiør designet av italienske Nauta design 

 

 Lagoon 39 - owners kabin

Lagoon 39 - owners kabin

Lagoon 39 - owners kabin

Lagoon 39 - owners kabin

 

Lagoon 39 - ditt neste hjem på havet?

 

  Les også artikkelen om båten i Seilas: Lagoon 39 - Inngang til enkel Seiling

 

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

 

 

Last modified on onsdag, 03 september 2014 21:10