Katamaran.no - Lagoon i Norge

Katamaran.no AS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Messetur til Dusseldorf for å se Lagoon?

 

Vi vil være tilstede i Dusseldorf for å vise Lagoons 52!

 

Du kan møte oss:

 

- i Dusseldorf 18. - 21. januar 2014.

 

Vi var også tilstede på båtmessen i Paris i desember, hvor vi viste våre kunder Lagoon 39.

 

 

 

 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.?subject=Spørsmål%20om%20messen"> Har du spørsmål om fremtidige messer, ta kontakt med oss.

 

 

 

Ny Lagoon til sommeren 2014? 

 

Lagoon har snart solgt ut alle tilgjengelige båter for levering før sommeren 2014. Har dere planer om å kunne kjøpe båt med levering før sommerferien neste år, begynner det nå å bli få båter tilgjengelig.

Ta kontakt om dere har planer eller spørsmål angående båtkjøp.

 

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.." style="font-size: 13px; font-weight: normal;">Førpremiere Lagoon 39 i Norden:

Vi fikk den første Lagoon 39 i Norden i starten av august. Vi seilte deretter til Vestlandet og har hatt førpremiere på denne båten med visning i Egersund, Stavanger, Haugesund og Bergen i uke 32. Båten er nå tilbake i Kristiansand.

Ta kontakt om du ønsker å se båten i Kristiansand. 
Lagoon 39 i Bergen

Norgespremiere for Lagoon 39 ble på båtmessen i Oslo 6.-9. september.
Vi hadde stor suksess på båtmessen, hvor den første Lagoon 39 ble solgt.

Ønsker du å se båten i Oslo, ta kontakt med oss for å avtale en privat visning slik at dere får bedre tid til å se båten enn det som vil være mulig på selve båtmessen.

Lagoon 39 i 3 kabinslayout


 - Mulighet for test-seiling av Lagoon i Kristiansand, på Vestlandet og i Oslo. 

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Fatheadseil på alle modeller! Alle Lagoonmodeller kan leveres med fathead-seil som gir enda bedre seilegenskaper i lite vind.

 - Lagoon er verdens største produsent av seilkatamaraner!
Lagoon produserer siste 12 mnd'er 325 katamaraner (frem til og med juli 2013)!, nesten dobbelt så mange katamaraner som nest største produsent.

 

Last modified on torsdag, 02 januar 2014 17:43